keskiviikko 4. elokuuta 2021

Satakunnan meikäläisten elonkorjuun aika 2021

Kesälomat alkaa olla lomittu ja elonkorjuun aika alkaa. Uhkaavina tässä elokuun 2021 alussa ovat synkät koronapilvet, tuleeko Satakunnan meikäläisille viides koronaeristys vai päästäänkö vihdoin tekemään mitä tekemän pitää.

Periksi ei ainakaan saisi antaa ja ainakin suunnitteilla on kovia juttuja.

Ari aloitti elonkorjuun työkalujen teroittamisen 2.8. ja nyt pähkäillään Jaanan kanssa yhdessä mitä tuleman pitää elokuussa 2021. 

Arin ja Jaanan ensimmäinen syyskauden johtopalaveri Arantilankosken äärellä


4.8. siis Arin ja Jaanan johtopalaveri, missä koitetaan etsiä johtolankoja syksyn toimintaa.

9.8. Tiia palaa lomilta suoraan Rauman meikäläisten editointipajaan, jossa editoidaan Rauman kaupunginosien ja saariston muistitietoa.

10.-12.8. Merikarvian meikäisillä on elokuvaleiri MerryCampingillä, jossa koitetaan saada koronanruntelemia keskeneräisiä juttuja valmiiksi. Suunnitteilla on mm. viime joulukuun kehitysvammaisten teemaviikolla koronan peruuttama Jouluriaha, jonka pidetään nyt keskiviikkona 11.8. kello 18:00 etänä Teamsin kautta. Olkaa siis kuulolla ja tulkaa ihmeessä mukaan!

Editointimylly käy todennäköisesti yötäpäivää, jotta saadaan Blue Sea Film Festivaalien ensi-illat viimeisteltyä, mutta ehditään siinä muutakin.

17.8. suunnitellaan Monituotteessa Osallisuus teatterin musiikki- ja teatterileiriä sekä treenataan HPNN kanssa seuraavan päivän keikkaa.

18.8. on Satakunnan järjestöjen kokemustoimijoiden kesätapaaminen, jossa on HPNN keikalla sekä Jaana että Porin meikäläisten puheenjohtaja Santeri mukana edustamassa Me Itse toimintaa.

19.8. on Arin ja Tiian mahdollinen elonkorjuu- ja keikkapäivä, mutta tästä ei vielä tämän enempää, ennen kuin saadaan asioihin varmistuksia.

20.8. perjantaina on vuoden yksi tärkeimmistä päivistä Raumalla kansainvälisillä Blue Sea Film Festivaaleilla, jossa elokuvateatteri Iso-Hannussa aukeaa kello 12:30 erityisryhmien elokuva-aarrearkku. Tai sitten vaihtoehtoisesti on yksi vuoden surkeimmista päivistä, jos koronaperkele estää toista kertaa peräkkäin tämän tapahtuman. Festivaaleilla on esillä myös Rauman meikäläisten muistitietoelokuvien ensi-illat ja esityssarja kello 11:00. Satakunnan meikäläisiä edustaa Rauman ja Huittisten meikäläiset sekä HPNN ja Jaana.

22.-26.8. on Herrainpäivien Leppärässä Porin meikäläisten ja Osallisuus teatterin sekä HPNN musiikki- ja teatterileiri. Leirillä tehdään syksyn kiertueohjelma sekä tehdään käsikirjoitukseen runkoa Osallisuus teatteri tulevalle RIITTÄVÄN HYVÄ ELÄMÄ -musikaalille.

30.8. Satakunnan meikäläisten puheenjohtajat kokoontuvat Porissa ja sitten päästään taas kunnolla syksyn uusiin kyntöihin käsiksi.

Näin on siis suunniteltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti