perjantai 13. lokakuuta 2017

Huimaveikkojen alkusyksy ja Harjavallan Myötätuulen viesti

Huimaveikot ovat  kokoontuneet jo kaksi kertaa syyskaudella 2017, muttei olla vielä kuulumisia keritty kertomaan. Tässä vähän meidän jälkijättöisiä kuulumisia ja juttuja meistä.

Meitä aloitti syksyn toiminnan 14 meikäläistä. Meille tuli myös kaksi uutta osallistujaa Kokemäeltä, joten meillä on nyt meikäläisen edustusta Kokemäeltä, Eurasta ja Harjavallasta.23.9. meikäläisten työlista oli seuraavaEnsin pidetiin Me Itse Huimaveikkojen kokous. Samuli toimi puheenjohtajana ja taustatuki Ari sihteerinä. Ikävinä uutisena oli Harjavalla meikäläisten sihteerin Juhan sekä Olavi Hietaharjun poismenot, jonka vuoksi pidimme minuutin hiljaisen hetken heidän muistoaan kunnioittaen.


Kokouksessa pohdimme luottamushenkiläiden valintaa ja päätimme, että taustatuki hoitaa toistaiseksi sihteerin homma ja vuoden vaihteessa valitaan uudet tai vanhat luottamushenkilöt uudestaan.


Sitten kerrottiin kuulumiset, luettiin edellisen kokouksen päytäkirja ja katsastettiin talousasiat. Harjavallan talousasiat ovat hyvällä mallilla, rahaa on sen verran, että kaikki perusasiat saadaan hyvin hoidettua. Kahvin lisäksi on varaa hankkia pullaakin.


SEKKin pakkolomamurheet ja sen vaikutukset puhuttivat pitkään. SEKKin pitäisi olla meikäläisten taustatukena, mutta nyt meikäläiset joutuvatkin olemaan SEKKin taustatukena, jotta saadaan kaikki luvatut SUOMI 100 asiat hoitettua kunnialla.


Seinäjoen Me Itse päiville ei päästä muista Satakunnan Me Itse ryhmistä SEKKin pakkolomien ja taustatukien työkiireiden vuoksi, joten päädyttiin siihen, että Samuli edustaa kaikkia satakuntalaisia Seinäjoella.


Puhuttiin vähän tulevaisuudesta ja tulevista toimintasuunnitelmista. Tänä vuonna kaikki tarmo joudutaan käyttämään Suomi 100 satakuntalsta elokuvien viimeistelyihin, joten kehitysvammaisten teemaviikkokin päätettiin jättää tänä vuonna väliin. Suomi 100 juttuja Harjavallan meikäläisten murheena on 4 elokuvaa keskeneräisenä tänä vuonna vielä.


Sitten päivitettiin nettisivut, Facebook, päätettiin kirjoittaa tämä blogi, jota sitten ei seuraavallakaan kerralla saatu valmiiksi. Taustatuelle se tietää taas lisää hommia sitten tässä joskus.


Paljon muutakin puhuttiin, mutta tehtiin me hommiakin. Ensin kuvattiin Satakunnan meikäläisten syyskuulumisten Harjavallan osuus. Se oli SUOMI 100 satakuntalaista elokuva 35/100.


Sen elokuvan löydät tästä linkistä, jos et ole sitä vielä nähnyt


Harjavallan Myötätuulen viestin editointi aloitettiin ja se saatiin melkein valmiiksi seuraavalla kerralla ja 8.10.2017 se julkaistiin.


Viestin virallisena pyöräilevänä viestinviejänä toimi Samuli Palmu. Viikolla oli vain 3 kunnollista arkipäivää ja päätimme viedä viestin pyöräilyosuudet yhtensä samana päivänä. Viesti oli Kokemäellä 22.5. Harjavallan viestipäivänä Samuli polki viestin Kokemäeltä ensin Harjavaltaan ja täältä sitten vielä Nakkilaan, jossa viesti luovutettiin seuraavana päivänä 24.5.2017 Nakkilan kunnalle.

Hyvin siis onnistui Harjavallan Myötätuulen viesti.Toinen kokoontumiskerta oli 7.10.2017.Muun elokuva sun muiden tohinan lisäksi päätimme hieman kertoa itsestämme, keitä me oikein olemme. Tässä neljä esittelyä ensihätään.TEIJA


Olen Teija. 
Kokemäki on kotipaikkani ja olen uusi tässä ryhmässä,
kun halusin edustaa Kokemäkeä.

Kokemäki on pieni paikkakunta.

Minä käyn työssä Hovipajassa ja teen käsitöitä.
Hovipaja on lähellä asuntolaani.
Kävelen töihin, kun ei ole pitkä matka kotiin.

Kävelen ja kuuntelen musiikkia.
Käyn töissä 4.kertaa viikossa.


TAINA


Olen taina ja asun Kokemäellä Kajastuksessa.
Käyn Harjavallassa kolmena päivänäviikossa töissä.
Menen taxilla töihin.
Teen käsitöitä töissä.

Vapaa-aikana olen musikkikerhossa ja elokuvakerhossa
sekä askartelen asuntolassa
Teen pieniä lenkkejä,
käyn kirjastossa lainaamasa DVD levyjä
joilta katselen minun lempi elokuvia.
Tykkään kotimaisista elokuvista.

Siivoan kahta huonettani vapaapäivinnä ja käyn sukulaisilla.


ANNA-MARI Olen Anna-Mari ja asun Hopeanuolen palvelukodissa.

Käyn päivätoiminnassa Hopeanuolen päivätoiminnassa
sekä virikeryhmässä kaksi kertaa viikossa Harjavallan tyvassa.

Vapaa-ajalla pelaamassa Bocciaa, käyn uimassa ja jumpassa.
Avustaja Annika käy kolme kertaa viikossa.


ANNI


Olen Anni ja asun Palvelukadulla Harjavallassa.
Tykkäisin asua muualla.
Harrastuksiini kuuluu kävely, Boccia, uinti, jumppa,
musiikkikerho sekä käsityökerho.

Ensi kerralla 11.11.2017 sitten lisää meistä. Ja lisää SUOMI 100 satakuntalaista elokuviakin pukkaa Harjavallasta, joten pysykää kanavalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti