maanantai 3. kesäkuuta 2024

Satakunnan meikäläisten kesäkuu 2024

Kesäkuussa lähes kaikki Satakunnan meikäläisryhmät ovat lomilla, vain Porissa riehutaan näillä näkymin työasioiden kanssa. Muutenkin eletään muutosten aikaa, Arin työura SEKKin palkkalistoilla päättyi toukokuun lopussa ja nyt toimitaan Ari ollessa vapaana taiteilijana sekä Tiian toimiessa Arin työparina Osallisuuden jäljillä näyttelyä rakennellessa.
Jaana toimii Me Itse palkkalistoilla ja SEKKin työntekijät edistävät HYVÄ ELÄMÄ hanketta tarpeen mukaan. Paukut on asetettu elokuuhun, syksyyn ja loppuvuoteen, jolloin on tavoitteena olla näkyvänä ja kuuluvana kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa paikoissa. 

Tiia tekee viikkomenua muun työn ja näyttelyn rakentamisen ohessa

Katsotaanpas mitä kesäkuu tuo tulleessa. HYVÄ ELÄMÄ hanke etenee nyt näin

3.6. Ari ja Tiia aloittaa SEKKin vintissä näyttelyn rakentamisen suunnittelun ja vähän muitakin hommia siinä sivussa hoidetaan, kuten tämän kuukausiennusteen tekeminen.

4.6. on Osallisuus teatterin kokoontumispäivä, jolloin suunnitellaan tulevaa kirppispäivää ja Monituotteen 60 vuotis juhlan ohjelmaa.

5.6. SEKKissä näyttelynrakentelua.

6.6. SEKKissä näyttelynrakentelua ja Eijan Kuuluvammaksi treenit.

9.6. on Monituotteessa Uudenkoiviston pihakirppispäivä. Täällä sitten vedetään tasatunnein 3 Osallisuus teatterin Kuuluvammaksi keikkaa kello 12, 13 ja 14.

Keikkaa pukkaa


10.6. Näyttelyn rakentelua SEKKissä ja illalla Eija Kuuluvammaksi Tynkäkujan vanhempain illassa.

11.6. Osallisuus teatterilla on päiväleirin paikka Rakastajat teatterin Hilkkasalissa, jossa mielenkiintoinen Corey Pickett vetää teatterilaisille katutaide ja sirkuspajan.

12.6. Näyttelyn suunnittelua Satakunnan museossa sekä Ari ja Tiia osallistuvat Taiken Taikeripajaan.

13.6. Näyttelyn rakentelua SEKKissä.

14.6. kansallisen kansalaisopistopäivänä julkaistaan meikäläisten kannanotto hallituksen vapaan sivistystyön leikkausten merkityksistä ja vahingoista, mitä niillä saadaan aikaan.

17.6. Näyttelynrakentelua.

18.6. Kenraalitreenit Monituotteen 60 vuotis juhlan esitykseen.

19.6. Näyttelyn rakentelua

20.6. Monituote 60 vuotta Osallisuus teatterin ja Kuuluvammaksi esitys. 

24.6. kuvataan Hyviksen runoelokuvaa näyttelyn rakentamisen ohessa.

25.6. Näyttelynrakentelua. Näyttelyn kuvat täytyisi olla painovalmiina näillä main.

26.6. Ari, Eija ja Tiia osallistuvat Taiken Slash tapahtumaan, jossa Ari ja Tiia vetävät puolen tunnin esityksen Eijan parin laulun siivittämäni sekä osallistuva paneelikeskusteluun kulttuurin nykytilanteesta erityistaidetoiminnan osalta. 

27.6. hengähdetään hieman ja sitten Ari sekä Tiia osallistuu Taiken Slash Taikeri pitchaukseen. Tiia päästetään lomalle tämän tapahtuman jälkeen.

28.6. siivoaa kesän roippeet pois ja käy vielä ennen lomaa Ahlaisten kesäteatterinäytöksen Ahlaste tuupin nuorten kanssa.

Kyllä sitä toimintaa tässä Osallisuuden jäljiltä sitten onkin riittämiin. Elo-syyskuussa sitten nähdään, mitä kesäkuussa saatiin aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti