tiistai 7. maaliskuuta 2023

Satakunnan meikäläisten maaliskuu 2023

Maaliskuu alkoi sellaisella rytinällä, ettei edes toimintasuunnitelmia olla ehditty kirjaamaan, ollaan vaan toimittu vanhojen alkuvuoden haaveiden mukaan, mitä olisi tehty, jos jo heti alkuvuodesta olisi ollut varaa tehdä jotain. Tänään Satakunnan meikäläisten ja Taiteesta työtä ohjausryhmän Tiistaitiimissä sitten päivitetään tämän maaliskuun kulkusuunnitelma.

Tiistaitiimi 7.3.3023

Satakunnan meikäläiset on siis saanut Taikelta eli Taiteen edistämiskeskukselt 15000,- saavutettavuus avustuksen Taiteesta työtä -hankkeen viimeiseen toimintavuoteen. Tämä merkitsee sitä, että kaikille MEKA TV ja Satakunnan meikäläisryhmille on tarjolla toimintaa koko vuoden ajan maaliskuusta alkaen. Tosin yksi ryhmistä on jo lähtenyt kesälomille ja muitakin ryhmiä on täydessä työntouhussa kansalaisopistojen siipien suojassa, mutta nyt saadaan keskittyä tekemiseen täydellisen epävarmuuden sijaan. Homman pitäisi nyt näillä niukoilla eväillä pyöriä ensi vuoden huhtikuuhun saakka.  

Mitenkäs maaliskuussa 2023

1.3. Ari ja Tiia aloitti Taiteesta työtä -5 vuotissuunnitelman 5. toimintavuoden. Ensin aamupäivällä käytiin Tiian työnohjaajan kanssa palaveria Tiian työsuhteesta ja sitten vain iltapäivällä lyötiin hankkeen raameja allakkaan sekä suunnitelmiin.

2.3. ensin Tekunkorven elokuva- ja muistelupiirissä pohdittiin omaa osallisuutta Taiteesta työtä -hankkeessa. Päivällä kokoonnuttiin Kokemustoiminta videoiden suunnittelupalaverissa ensin etänä ja sitten kuvattiin vielä Tukiliiton tilaamaan kokemustoimintavideoon yksi osio.

3.3. Kuuluvammaksi -vaalikeskustelutilaisuus Porin seudun kansalaisopistossa. Tilaisuuden taltiointi on katsottavissa täältä.4.3. Ari ja Jaana käynnistivät Taiteesta työtä -hankekautta ensin Tähtitaivaan elokuvapiirissä ja sitten vielä Harjavallan sekä Kiukaisten meikäläisten kanssa. 

6.3. Riehuttiin Ojantien TikTok kurssilla, jossa tehtiin kaksi TikTok videota. 

@mediaakaikille Matin antiikki studiossa viilataan ja hylätään. #matinantiikki #ojantie #taiteestatyötä ♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikille


Illalla Ari ja Jaana osallistuivat Kankaanpään Me Itse Pörriäisten tapaamiseen ja samalla tehtiin loppuvuoden suunnitelmat sekä lyötiin aikatauluja lukkoon. 

7.3. Aamulla riehuttiin Osallisuus teatterin kanssa ja iltapäivällä Ojantien animaatiopajassa, jossa tehtiin 2 episodia tulevaan Yhtäkkiä uutisiin. Nyt sitten iltasella pohdimme Tiistaitiimissä tulevaa maaliskuuta ja vähän muutakin loppuvuoden toimintaa. Tästä sitten myöhemmin lisää. Tiistaitiimissä joka tapauksessa saatiin taas paljon yhteisiä hankeasioita suunniteltua Rauman, Kankaanpään, Merikarvian ja Porin meikäläisten kanssa.

Tuleva maaliskuun toiminta

8.3. Kokemustoiminta videoiden kuvaus- ja editointipäivä Jaanan, Tiian ja Arin kanssa.

9.3. Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kokoontuu.

11.3. Huittisten Hulivilien päivä.

13.3. Merikarvia meikäläisten päivä.

14.3. Teatteria ja animaatioita.

15.3. Yllättävä allakasta tyhjä keskiviikko! Ehkä me jotain keksitään...

16.3. Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kokoontuu.

17.-18.3. Me Itse vuosikokous Jaanalla. Poria ja Satakuntaa edustaa Mikko. Muut meikäläiset Satakunnassa ovat aivan liian köyhiä päästäkseen vaikuttamaan omiin asioihinsa Tampereelle.

20.3. Ojantein TikTok -kurssi kesälomille.

21.3. Teatteria ja animaatiota

22.3. Vielä allakasta tyhjä ja suunnittelematon keskiviikko SEKKissä.

23.3. Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kokoontuu.

25.3. Eurajoen meikäläisten kokoontumispäivä.

27.3. Merikarvia meikäläisten opistopiiri lähtee kesälomille.

28.3. Teatteria ja animaatiota.

29.3. Kokemustoimintavideo palaveri Satasoten kanssa

30.3. Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kokoontuu.

Kevään odotusta työn ohessa

Taiteesta työtä -5 vuotissuunnitelman viimeinen vuosi on siis alkanut todenteolla, työtä on paljon enemmän kuin palkanmaksajia, mutta tästä nyt taas edetään. Maaliskuu etenee kokolailla kansalaisopistokurssien kanssa sekä suunniteltaessa hankkeen kesätoimintaa että toteutetaan 5 vuotta sitten suunniteltuja tavoitteita. 

Huhtikuussa sitten taas jotain aivan muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti