tiistai 7. kesäkuuta 2022

Satakunnan meikäläisten kesäkuu 2022

Satakunnan meikäläisten kesäkuun toimintasuunnitelmaa tehdään tässä lennossa, kun kuukausi on jo pitkällä. Meikäläisten Taiteesta työtä -hankekausi etenee puoliteholla osa-aikaisten työntekijöiden voimalla 20 tuntia viikossa ja Tukiliiton Näkyvämmäksi -koulutuskiertue lisää työviikkoon 8 tuntia. Keskeneräisiä töitä kasaantuu, kun työaikaa ei vain ole saatu tarpeeksi, joten näillä mennään ja parhaamme koitetaan niukoista matkaeväistä huolimatta. 

1.6. Eija, Jaana, Tiia ja Ari olivat Kauhajoella vetämässä Tukiliiton Näkyvämmäksi -koulutusta ja vauhdikas hieno päivä se olikin. Rapsaa ja lyhytelokuvaa tulossa sitten joskus, kun ehditään purkamaan päivän anti.

Kauhajoki Näkyvämmäksi

Samainen ryhmä rämä yöpyi Ikaalisissa Kauppilan rantasaunalla ja seuraavana päivänä 2.6. tarjottiin Näkyvämmäksi -koulutusta Ikaalisissa. Täältäkin tulossa rapsaa ja lyhytelokuvaa myöhemmin.

Ikaalinen Näkyvämmäksi

4.6. Jaana, Ari ja Tiia kävivät tapaamassa Harjavallan ja Kiukaisten Huimaveikkojen kesätapaamisessa ja syömässä Nepalassa. Tehtiin siinä sitten kahta elokuvaakin kaiken mukavan höpinän kera.

Kesätapaaminen Kiukaisissa

7.6. Osallisuus teatteri suunnitteli Putajan päiväleiriä, tulevan näytelmän käsikirjoitusta ja iltapäivällä oltiin HPNN musiikkiryhmä kanssa ihan pihalla harjoittelemassa. 

Osallisuus teatteri ihan pihalla

Tätä kesäkuun toiminta ennustetta kirjoitetaan nyt tänään 7.6. ja seuraavat tapahtumat ovatkin sitten vasta tulollaan.

Arilla ja Tiialla on kesäkuussa 9 työpäivää SEKKissä aikaa laittaa alkuvuosi nippuun ja editoida kevätkaudella kuvattuja elokuvia. Tähtäimessä on 19.8. Blue Sea Film Festivaalit, jonne tehdään nippu uusia elokuvia KeViKe/MEKA TV 30 vuotis juhlanäytäntöä ajatellen. Kesälomille ja -tauolle jäädään heinäkuun 1. päivä ja ollaan sitten näkymättömissä koko heinäkuu.

11.6. Jaana, Tiia ja Ari viettävät kesätapaamista ja kuvauspäivää Eurajoen meikäläisten kanssa.

14.6. Osallisuus teatteri on Ahlaisten Putajalla päättämässä kevätkautta päiväleirillä ja samalla juonitaan syksyn näytelmän kuvioita. Saattaa olla, että Ahlaisiin tarjotaan myös HPNN pihakeikkaa ahlaislaisille. Samana iltana on Turun Vilkkujen Näkyvämmäksi etäkoulutuspäivä.

17.-18.6. Riehutaan Huittisten Hulivilien kanssa Karhiniemen kartanossa Ilmaisutaidon pajapäivillä. Mukaan tulossa Hulivilien lisäksi Tiimi Huikeat eli Eija, Jaana, Tiia ja Ari.

Tiimi Huikeat

20.6. Ari ja Tiia matkaavat Merikarvialle suunnittelemaan Merikarvian elokuvaleiriä.

21.6. vietetään Keijo Nikulan eläkeläisjuhlia HPNN musiikin ja vähän muunkin juhlavan ohjelman kera. Keijohan on KeViKen perustajajäsen 30 vuoden takaa, joten juhlinnasta on tulossa ankarat bileet kaikkine muistelmineen. Ihan kokonaan ei toki Keijoa päästetä vapaaherraksi, sillä hänellä on yksi päärooleista Osallisuus teatterin syksyn näytelmässä.

28.6. on toiset eläkeläisjuhlat Monituotteessa, jonne HPNN tekee myös keikan.

29.6. Jaana, Tiia ja Ari matkustavat Turun Vilkkujen vieraiksi Näkyvämmäksi koulutuksen kera.

30.6. käydään vielä Tiian kanssa jollakin luontopolulla tekemässä hänen luontopolkudokkari sarjaa ja täältä sitten kohtuullisen hyvin ansaitulle lomalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti