maanantai 27. syyskuuta 2021

Syysterveisiä Rauman meikäläisiltä

Maanantaina 27.9.2021

Paikka Aarnkari.

Ollaan tänään kello 9-13 aikoihin pidettävässä editointipajassa Elina, Veikko, Tiia, Ari ja minä. Katsottiin kuvattua materiaalia ja millain jatketaan editointia ja miten saadaan elokuva mieleiseen muotoon kahdella porukalla.

Aarnkarin editointipajapäivä

Aampäivällä katsottiin Rauman saariston elokuvia ja iltapäivällä toisen ryhmän kanssa Vanhan Rauman juttuja.

Kun tämä korona on vähän rajoittanut Rauman meikäläisten kokoontumisia isomalla porukalla, niin nyt koitetaan tehdä näitä elokuva juttuja edes pienellä porukalla.

On ollut hiljaisia hetkiä tässä keväällä ja nyt koitetaan katsoa millälailla tässä edetään, mitä korona ja syksy tuo tullessaan. 


Ainakin syksy toi tullessaan hienoja värejä


Olisi hyvä tehdä joitain juttuja ME ITSE RYHMÄN (Rauman meikäläisten) kanssa, pääsisi taas kokoontumaan ja tekemään juttuja. Meidän oma ääni kuuluisi niin, että ettei vammaiset jäisi isompien päättäjien jalkoihin. 

Näinä aikoina on vähän huono aika tehdä paljon mitään, mutta voi kyllä itsenäisesti tehdä YouTube videoita ja sillälailla pääsee esille ja voi vaikuttaa joihinkin asioihin.

Nykyään täytyy jokaisen yrittää olla netin käyttäjä. Vaikka kaikilla ei ole mahdollisuutta olla netin käyttäjä, niin Raumalla pääsee nettiin Rauman vammaispalvelun yhteydellä. Siellä on toimintakeskus Toimelasta ja Rauman asuntoloista kuvia, mitä on harrastettu näin korona aikana.

Tässä Rauman seudulla on vähän päässyt harrastuksiin, mutta meidän oma DISCOA ei ole voitu pitää vielä.

SYYSTERVEISIN sihteeri Timo Klemettilä

Kuvat Tiia Takala

Timon päivän blogi Aarnkarin editointipajasta


SUUNNITTEILLA RAUMALLA

- 11.10. keskiviikkona 13:00 Posellissa Rauman kaupunginosien ja saariston muistitietoelokuvien ensi-iltoja 

- Tavoitteena on järjestää Tukiliiton KIITOS kiertueen tapahtuma marraskuussa sekä mahdollisesti kaksi elokuvapajaa yhteen asuntolaan

- Tavoitteena on myös käynnistää Rauman meikäläistoiminta uudestaan piiiiiiiitkän koronatauon jälkeen.

- Päästä takaisin Satakunnan meikäläistoimintaan sekä TAITEESTA TYÖTÄ hankkeeseen isommalla porukalla 2022, jolloin KeViKe/MEKA TV toiminta täyttää 30 vuotta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti