tiistai 2. helmikuuta 2021

Satakunnan meikäläisten helmikuun 2021 toimintaennuste

Satakunnan meikäläisten helmikuu alkaa lupaavasti, vaikka koronatilanne on huolestuttavasti täälläkin heikentynyt. Alkuvuonna ollaan tavattu kaikkien Satakunnan ryhmien puheenjohtajat, joten yhteiset tavoitteet ovat yhteisesti selviä, eteenpäin pitäisi päästä. 


Moikka Kankaanpään Pörriäisiltä helmikuun 1. päivänä

Arin hanketyösopimukset päättyivät tammikuun lopussa, joten opistovoimin osa-aikaisesti tuntihommeleilla ja vapaaehtoisvoimin mennään. Koronan kanssa juostaan edelleen kilpaa, jos opistokausi päättyy taas kuin kanan lento, niin sitten loppuu Satakunnan meikäläistenkin hommat ja kamelin selkä katkeaa.

Helmikuun puolessa välissä tiedetään, voidaanko TAITEESTA TYÖTÄ hanketta ja Satakunnan alueellista meikäläistoimintaa vielä jatkaa vai onko pakko laittaa pillit pussiin. Löysässä hirressä siis eletään tulevaisuuden suhteen vielä ainakin alkukuusta.

Helmikuussa Tiia toimii Arin kanssa on maanantaisin ja keskiviikkoisin  1100 satakuntalaista elokuvaa -hanketta työstämässä sekä Jaana on perjantaisin Me Itse hommissa SEKKissä. Opistoryhmät toimivat Merikarvialla, Porissa, Huittisissa ja Harjavallassa lähes normaalisti kansalaisopistopiireinä. Kankaanpäässä on normikokoontumisia kuukauden ensimmäisen maanantaina. Eurajoki ja Rauma ovat edelleen epämääräisellä koronatauolla.

Kaiken kaikkiaan 120 Satakunnan meikäläiselle on saadaan nyt toimintaa käynnistymään noin 80 osallistujalle, joten tässä maailmantilanteessa tuo lienee jonkinlainen torjuntavoitto.

Satakunnan meikäläisten puheenjohtajien ja TAITEESTA TYÖTÄ ohjausryhmä yhteistapaamisista voidaan vasta haaveilla. Koronatilanne estää yli 10 osallistujan kokoontumiset eikä sitäpaitsi ole tällä hetkellä rahaakaan järjestää mitään. Samoista syistä myös meikäläisten TAITEESTA TYÖTÄ -hankkeen 3. toimintavuottakaan ei vielä olla voitu käynnistää. Tilanne on sikäli vielä kimurantti, että vaikka toiminnalle ei ole löytynyt vielä rahoituksia, meikäläisillä olisi nyt rahaa pilvin pimein järjestää erilaisia tapahtumia, mutta koronan vuoksi tapahtumia ei saa järjestää.

Helmikuun 1. päivänä Merikarvialla

Tässä nyt kuitenkin ennuste helmikuun meiningeistä

1.2. Hommat alkoivat Merikarvian meikäläisillä. Illalla käytiin Jaanan kanssa Kankaanpään Pörriäisiä moikkaamassa.

2.2. Aamupäivällä teatterihommia, päivällä Ojantien animaatiopajassa tehdään elokuvaa Yksin töissä, iltapäivällä harjoittelee HPNN.


Eija ja Elina valmistautuu HPNN mesenaattikampanjaan

3.2. Mistelin taidetestaamo alkaa. Ari ja Tiia iltapäivällä SEKKissä 1100 elokuvaa -hankkeen kimpussa.

4.2. Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kokoontuu. Iltapäivällä käydään Porin kaupungin kanssa kumppanuusneuvotteluita ja illalla osallistutaan Me Itse Webinaariin.

Jaanan elokuvaprojekti loppusuoralla


5.2. SEKKissä työstetään Jaanan kanssa elokuvaa SEKKissä.

6.2. Huittisten Hulivilit kokoontuu. 

8.2. Merikarvian meikäläiset kokoontuu.

9.2. Porin päivä Monituotteessa, teatterissa, Ojantiellä ja HPNN kanssa.

10.2. Mistelin taidetestaamo kokoontuu. KeViKe/MEKA TV täyttää 29 vuotta ja 30 vuotta juhlavuoden valmistelut aloitetaan todenteolla, kun 30. toimintakausi alkaa.  Ari ja Tiia iltapäivällä SEKKissä 1100 elokuvaa -hankkeen kimpussa.

11.2. Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kokoontuu.

12.2. Jaanan elokuva viimeistellään SEKKissä.

Harjavallan Huimaveikot kokoontuu nyt korona-aikana Kiukaisissa


13.2. Harjavallan Huimaveikot kokoontuu Kiukaisissa.

14.2. Satakunnan meikäläisten Ystäväpäivä -lyhytelokuva julkaistaan YouTubessa.

15.2. Merikarvian päivä.

16.2. Porin päivä.

17.2. Mistelin taidetestaamon päivä. Ari ja Tiia iltapäivällä SEKKissä 1100 elokuvaa -hankkeen kimpussa.

18.2. Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kokoontuu.

19.2. Jaanan elokuvaa viimeistellään

20.2. aloitetaan talviloma, jota vietetään koko hela helmikuun loppuun saakka

Muutokset koronatilanteiden vuoksi mahdollisa ja jopa todennäköisiä.

Helmikuussa kampanjoidaan myös ankarasti HPNN joukkorahoitus kampanjan kanssa, että päästäisiin oikeaan studioon tekemään oikeaa levyä!

Käykääs tutkimassa ja tukemassa; https://mesenaatti.me/1947/yhdessa-me-selvitaan/ 


Toivottavasti sitten maaliskuussa ollaan taas vähän viisaampia ja onnekkaampia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti