torstai 4. joulukuuta 2014

Osku Oppaan MEKA TV joulukalenteri 4/24

Täällä minä taas, Osku Opas ja vuorossa on MEKA TV jouluallakan luukku numero neljä.


Tänään avataan jouluallakkaluukku taas yövuorossa, päivällä oli kokolailla muuta tekemistä, minuuttiaikataululla lennettiin reittiä Pori-Eurajoki-Huittinen-Pori-peti. 

Herättiin jo hieman ennen kukonlaulua valmistelemaan päivän koitoksia ja liikkeelle lähdettin heti kukonlaulun jälkeen. Kotiin palattiin jonkin verran kukon nukkumaanmenon jälkeen, joten takana on pitkä, mutta antoisa päivä Eurajoella ja Huittisissa.

Eurajoella esitettiin ensin kolme näytöstuntia Eurajoen koulun oppilaille ja esiteltiin Elävää kirjastoa oppilaille. Kaikki esityskerran menivät hyvin ja nämä napakymppiesitykset taitavatkin olla tämän meitin teemaviikon huippuhetkiä.

Iltapäivällä sitten mentiin Eläväksi kirjastoksi Eurajoen kirjastoon.


Eurajoelta huristeltiin Huittisiin elokuvapikkujouluiltamiin, jossa meillä kaikilla oli niin mukavaa. Tässä sitten tämä meitin satakuntalaisten kehitysvammaisten teemaviikon ohjelma olikin. Nyt sitten huominen päivä vähän huilataan, aamulla ei laiteta kelloa soimaan ja sitten ihmetellään mitä sitten, jos huvittaa. Iso kasa paperihommia odottaa, yksi keskeneräinen ensi-ilta ja 60 muuta tehtävää, mutta eipäs surra sitä nyt.

Tänään ei siis ollut mitään ensi-iltaa, joten näytetäänpäs nyt vielä tämä jo vanhentunut juttu Eurajoen Toimarin jutusta Elävästä kirjastosta Eurajoella, joka siis oli jo.Mukava päivä siis Eurajoella ja Huittisissa, mietittävää ja pohdittavaa näiden päivien jälkipyykissä sitten kyllä riittää myöhemminkin. Oikeastaan seuraavan projektin nimi olisikin oikein sopivasti Jälkipyykki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti